Mahela T. Reichstatt arbejder som domorganist og domkantor i Sankt Petri Domkirke i Slesvig. Hun blev født den 1989 i Stuttgart. Mahela har læst musik og fransk på gymnasialniveau, som hun afsluttede med embelseksamen. Parallelt tog hun en bachelorgrad i kirkemusik B. Efterfølgende læste hun i 2,5 år i Lyon, Toulouse og Wien som stipendierat.

Mahela T. Reichstatt tog sin Mastergrad i Kirkemusik A og i orgel i Hamborg. Hun afsluttede sin koncerteksamen i orgel med Cum Laude. 

 

Den slesvigske domorganist er national prisvinder ved "Jugend musiziert", prisvinder ved den første internationale orgelkonkurrence i Shanghai og modtog en specialpris ved den XI. internationale orgelkonkurrence Mikael Tariverdiev i Rusland. I anledning af at orglet blev udnævnt til "Instrument of the Year 2021", opstartede hun det digitale ”Orgelpodium Schleswig” (månedlige publikationer på youtube).

 

Hun er ansvarlig for det rige musikalske koncertliv i domkirken i Slesvig, som er bispesædet for Slesvig og Holstens stift, inklusive seks ensembles.

 

I Året 2024 holder Mahela T. Reichstatt koncerter i mange europæiske byer, herunder i hele Tyskland, Danmark og Frankrig.

Mahela T. Reichstatt

Organistin - Pianistin - Dirigentin

© Urheberrecht. Alle Rechte vorbehalten.

Wir benötigen Ihre Zustimmung zum Laden der Übersetzungen

Wir nutzen einen Drittanbieter-Service, um den Inhalt der Website zu übersetzen, der möglicherweise Daten über Ihre Aktivitäten sammelt. Bitte überprüfen Sie die Details in der Datenschutzerklärung und akzeptieren Sie den Dienst, um die Übersetzungen zu sehen.