Mahela T. Reichstatt arbejder som domorganist og domkantor i Sankt Petri Domkirke i Slesvig. Hun blev født den 1989 i Stuttgart. Mahela har læst musik og fransk på gymnasialniveau, som hun afsluttede med embelseksamen. Parallelt tog hun en bachelorgrad i kirkemusik B. Efterfølgende læste hun i 2,5 år i Lyon, Toulouse og Wien som stipendierat.

Mahela T. Reichstatt tog sin Mastergrad i Kirkemusik A og i orgel i Hamborg. Hun afsluttede sin koncerteksamen i orgel med Cum Laude. 

 

Den slesvigske domorganist er national prisvinder ved "Jugend musiziert", prisvinder ved den første internationale orgelkonkurrence i Shanghai og modtog en specialpris ved den XI. internationale orgelkonkurrence Mikael Tariverdiev i Rusland. I anledning af at orglet blev udnævnt til "Instrument of the Year 2021", opstartede hun det digitale ”Orgelpodium Schleswig” (månedlige publikationer på youtube).

 

Hun er ansvarlig for det rige musikalske koncertliv i domkirken i Slesvig, som er bispesædet for Slesvig og Holstens stift, inklusive seks ensembles.

 

I Året 2024 holder Mahela T. Reichstatt koncerter i mange europæiske byer, herunder i hele Tyskland, Danmark og Frankrig.

Mahela T. Reichstatt

Organistin - Pianistin - Dirigentin

© Urheberrecht. Alle Rechte vorbehalten.

Wir benötigen Ihre Zustimmung zum Laden der Übersetzungen

Wir nutzen einen Drittanbieter-Service, um den Inhalt der Website zu übersetzen, der möglicherweise Daten über Ihre Aktivitäten sammelt. Bitte prüfen Sie die Details und akzeptieren Sie den Dienst, um die Übersetzungen zu sehen.